Maatschappelijk betrokken

Maatschappelijk betrokken

Voor ons is het vanzelfsprekend om iets terug te doen in de regio.

De rijkdom en variatie aan talenten, karakters en competenties maakt Econsultancy succesvol.

De jeugd heeft de toekomst

Het hele jaar door heeft Econsultancy op alle afdelingen stagiaires rondlopen. Waarom? Stagiaires geven ons een verfrissende en nieuwe kijk op onze diensten en zijn een meerwaarde voor ons bedrijf. Bovendien zijn het onze potentiële werknemers of klanten van de toekomst!

Sociaal ondernemen

Ook medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt brengen een belangrijke verrijking aan op de werkvloer. Uit onze ervaringen blijkt dat mensen dagelijks met veel plezier naar hun werk gaan. De dynamiek geeft een positieve impuls binnen onze organisatie. Wij zijn hard op weg om PSO (prestatieladder Socialer Ondernemen) gecertificeerd te worden.

Sponsoren maatschappelijke evenementen

Met ons advies en oplossingen willen wij een bijdrage leveren aan een duurzaam en verantwoord gebruik van onze leefomgeving. Wij hechten grote waarde aan eigen maatschappelijke verantwoordelijkheid en zien het als vanzelfsprekend om ook iets terug te doen in de regio. Wij sponsoren verschillende evenementen en stichtingen.

Partners in maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij werken samen met partners die ook streven naar een manier om zo maatschappelijk verantwoord mogelijk te ondernemen. Samen met overheden en andere bedrijven gaan wij de uitdaging aan bij te dragen aan een prettige maatschappij.
Sinds 2022 werken wij samen met SpaceBuzz, een initiatief van André Kuipers dat zich inzet om ambassadeurs voor de aarde te creëren. Wij zijn als mens allemaal astronaut van het ruimteschip ‘aarde’. Spacebuzz zet zich, door middel van een educatieprogramma voor kinderen, in om ambassadeurs voor de aarde te creëren. Als organisatie besteden wij veel aandacht aan onze aarde en het milieu. Econsultancy en SpaceBuzz slaan hiervoor de handen ineen door middel van een langdurige samenwerking. De samenwerking met SpaceBuzz heeft nu al geresulteerd in het adopteren van 200 leerlingen, die het lesprogramma kunnen volgen. Hierdoor creëert Econsultancy samen met SpaceBuzz steeds meer ambassadeurs voor de aarde!