Smartphone Bel: 088 – 500 1 600
HomeWerkvelden › Projectmanagement

Projectmanagement

We moeten het niet moeilijker maken dan nodig is; eenvoud zal het project redden ! Een project op een aantal hoofdzaken in de gaten houden is een wel erg simplistische voorstelling van succesvol projectmanagement. De gedachte van opdelen en daarmee het beheersen van de werkelijkheid is niet meer van deze tijd. De antwoorden op de complexe vraagstukken van vandaag worden niet gevonden door te simplificeren en terug te keren naar oude structuren. Het vereist creativiteit en denkwerk op basis van samenwerking tussen alle betrokken partners.

Onze projectleiders stellen zich pro-actief op, zijn open en transparant.  Altijd op zoek naar de meest optimale oplossing zonder hiërarchie is het doel om samen te werken aan die oplossing. Waarbij ze innovaties, nieuwe technieken en duurzame oplossingen koppelen aan een praktische en realistische insteek voor het tijdig realiseren van het project.

De geloofwaardigheid van iedere projectleider heeft vooral te maken met zijn basiscompetenties: betrouwbaarheid en onafhankelijkheid.

Betrouwbaarheid is wat anders dan stabiliteit. Stabiliteit is belangrijk totdat de wereld weer verandert. Dit zegt nog meer over de eigenschappen van een succesvolle projectleider: rigide en veranderlijk, kennis van en ervaring met moed, leiderschap, politiek gevoel en vasthoudendheid. En altijd staat de vraag van de opdrachtgever centraal. Een vraag die altijd en iedere dag anders is. Als we, vanuit onze professie, meebewegen en de opdrachtgever overtreffen in zijn verwachtingen, dan hebben we het goed gedaan. Dan heeft de opdrachtgever het goed gedaan, door ons in te schakelen.

ONZE EXPERTISE

Projectbegeleiding

Detachering

Contacten met overheidsinstanties 

Kostenbeheersing

Contractvorming

Risicomanagement

Directievoering en dagelijks toezicht uitvoering werken

Beheer- en onderhoudsplannen

Haalbaarheidsstudies

Second Opinion

 

Gekoppelde relaties:

Vestiging Limburg

Rijksweg Noord 39 6071 KS Swalmen 0475 - 504961 Routeplanner

Vestiging Gelderland

Fabriekstraat 19c 7005 AP Doetinchem 0314 - 365150 Routeplanner

Vestiging Brabant

Heinz Moormannstraat 1b 5831 AS Boxmeer 0485 - 581818 Routeplanner

Vestiging Zuid Holland

Hoofdweg 240 3067 GJ Rotterdam 010 - 7640828 Routeplanner

Vestiging Overijssel

Wilhelm Röntgenstraat 7a 8013 NE Zwolle 038 - 7820540 Routeplanner

Offerte aanvragen

Econsultancy verleent tal van diensten en verricht veel onderzoek zelf. Graag maken wij vrijblijvend een offerte voor u.

Offerte Klik hier voor de offerte aanvraag Smartphone Bel: 088 – 500 1 600
Deel deze pagina: