Smartphone Bel: 088 – 500 1 600

Stagiair archeologie

Volg jij een studie in de richting van archeologie? Is binnen en buiten werken jouw ding? Heb jij interesse in de landschappelijke, archeologische en historische ontwikkeling van Nederland? Ben je praktisch ingesteld en kun jij creatieve en slimme oplossingen aandragen? Dan ben jij de stagiair die wij zoeken!

Je gaat als stagiair archeologie niet alleen aan de slag in het veld, maar ook op kantoor bij een van onze vijf vestigingen. Van vooronderzoeken tot opgravingen en van vondstverwerking tot het schrijven van evaluatierapporten. Jij bent erbij!

Jouw taken
Als stagiair archeologie voer je onder begeleiding van het archeologen team grote en kleine proefsleuvenonderzoeken, begeleidingen, opgravingen en booronderzoeken uit met behulp van moderne apparatuur. Je krijgt de kans om mee te schrijven aan onder andere bureauonderzoeken, rapportages, Programma van Eisen en Plan van Aanpak. Op basis van de onderzoeksresultaten adviseer je samen met het team onze opdrachtgevers over de te nemen vervolgstappen. Verder houd je je ook bezig met de vondstverwerking. Dit betekent dat je samen met de materiaalspecialisten de vondsten gaat wassen, splitsen en determineren. Bij het uitvoeren van al deze werkzaamheden houd je rekening met de protocollen KNA en BRL.

Wie zijn wij?
Econsultancy is een onafhankelijk ingenieursbureau. In opdracht van overheden, het bedrijfsleven en particulieren voeren wij projecten uit op het gebied van bodem, waterbodem, water, infra, archeologie, ecologie, geluid en lucht. Wij ondersteunen bij het oplossen van omgevingsvraagstukken.

Je moet als stagiair archeologie nogal wat in huis hebben. Maar je doet het niet alleen! Onze mensen zijn het kloppend hart van ons bedrijf. Stuk voor stuk avonturiers binnen hun vakgebied. Met beide benen op de grond staan ze in de modder, het water of het bos. Op een industrieterrein, in een bouwput, of gewoon op kantoor. Onze mensen zijn overal.

Wat heb je in huis?
- Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Je bent flexibel en je kan wel tegen een beetje werkdruk;
- Je werkt graag samen met collega's in een dynamische omgeving;
- Je bent minimaal 3 weken beschikbaar.

Wat bieden wij jou?
- Een uitdagende stage van 32 tot 40 uur in de week;
- Een uitdagende stageplek, waarin je veel verantwoordelijkheid en de nodige begeleiding krijgt;
- Een platte organisatiestructuur, informele werksfeer en enthousiaste collega’s;
- Een stagevergoeding.

Wil jij stage lopen in een dynamisch bedrijf waar je op veel aspecten binnen de archeologie meewerkt? Solliciteer via het formulier op onze website en laat daarbij ook weten voor welke vestiging je interesse hebt!

Vragen? Neem gerust contact met ons op via HRM@econsultancy.nl of bel 088 500 1 600.

Reageer

*
*
*
*
*
Ik ga akkoord met de Privacy- en cookieverklaring
* = Verplichte velden

Vestiging Limburg

Rijksweg Noord 39 6071 KS Swalmen 0475 - 504961 Routeplanner

Vestiging Gelderland

Fabriekstraat 19c 7005 AP Doetinchem 0314 - 365150 Routeplanner

Vestiging Brabant

Heinz Moormannstraat 1b 5831 AS Boxmeer 0485 - 581818 Routeplanner

Vestiging Zuid Holland

Hoofdweg 240 3067 GJ Rotterdam 010 - 7640828 Routeplanner

Vestiging Overijssel

Wilhelm Röntgenstraat 7a 8013 NE Zwolle 038 - 7820540 Routeplanner

Offerte aanvragen

Econsultancy verleent tal van diensten en verricht veel onderzoek zelf. Graag maken wij vrijblijvend een offerte voor u.

Offerte Klik hier voor de offerte aanvraag Smartphone Bel: 088 – 500 1 600
Deel deze pagina: