Smartphone Bel: 088 – 500 1 600

Duurzaam Econsultancy

Onze leefomgeving wordt steeds duurzamer. Bij ons zit duurzaamheid sinds de oprichting in ons DNA. Econsultancy werkt al ruim 20 jaar aan een betere leefomgeving. Econsultancy kiest voor partners die ook streven naar een zo duurzaam mogelijke manier van produceren en leveren. Samen met overheden en andere bedrijven gaan wij de uitdaging aan bij te dragen aan meer groen, meer leefbaarheid, maar zeker ook meer bewustwording!

Duurzaamheid binnen ons bedrijf
Econsultancy heeft vanaf 2015 een milieumanagementsysteem dat voldoet aan de NEN-EN-ISO 14001. Continu werken we aan het minimaliseren van onze milieubelasting. Onze medewerkers zijn zich bewust van het milieu: wat is het milieu, hoe gaan we hier mee om en hoe kunnen we ons milieu verbeteren. Het is ons alledaagse werk. Juist daarom willen wij onze onderneming zo duurzaam mogelijk in de markt zetten. Niet alleen om een lagere milieubelasting te creëren, maar ook om onze relaties met overheid en partnerbedrijven sterker te maken.

Econsultancy heeft haar bedrijfsprocessen gedigitaliseerd. Onze producten worden digitaal aangeleverd om papier te sparen. Het printwerk dat noodzakelijk is wordt op duurzamer papier gedrukt. Samen met de leverancier en de drukker wordt het meest geschikte product gekozen. Onze medewerkers worden geïnstrueerd enkel documenten te printen wanneer dit noodzakelijk is, het liefst ook nog dubbelzijdig. Ook met het gebruik van ecologisch verantwoorde pennen, digitale archieven, groene stroom en het bijstellen van de ‘slaap-modus' op de pc's, wordt direct op de werkplek een bijdrage aan duurzaamheid geleverd. Eigenlijk zonder dat men het in de gaten heeft!

Wij dragen zichtbaar uit dat wij voor duurzaamheid staan. Onze vestigingen Swalmen en Doetinchem zijn vanaf september 2016 voorzien van zonnepanelen. Verder zijn alle vestigingen voorzien van LED lampen. Belangrijke relaties ontvangen een duurzame wijn. Bij ons drinkt u een heerlijk kopje Max Havelaar koffie en ons pand in Doetinchem is zo duurzaam mogelijk gebouwd. 

Als dynamisch bedrijf wordt ook innovatie verwacht. Nieuwe technieken op het gebied van saneringen worden direct toegepast wanneer de efficiëntie en effectiviteit aangetoond is. Daarnaast willen wij als milieu-adviesbureau een voorbeeldfunctie vervullen door strenge controles op de arbeidsomstandigheden uit te voeren en zijn we vooruitstrevend met ons milieuzorgbeleid.

Duurzaam Econsultancy

Vestiging Limburg

Rijksweg Noord 39 6071 KS Swalmen 0475 - 504961 Routeplanner

Vestiging Gelderland

Fabriekstraat 19c 7005 AP Doetinchem 0314 - 365150 Routeplanner

Vestiging Brabant

Heinz Moormannstraat 1b 5831 AS Boxmeer 0485 - 581818 Routeplanner

Vestiging Zuid Holland

Max Euwelaan 21-29 3062 MA Rotterdam 010 - 7640828 Routeplanner

Vestiging Overijssel

Wilhelm Röntgenstraat 7a 8013 NE Zwolle 038 - 7820540 Routeplanner

Offerte aanvragen

Econsultancy verleent tal van diensten en verricht veel onderzoek zelf. Graag maken wij vrijblijvend een offerte voor u.

Offerte Klik hier voor de offerte aanvraag Smartphone Bel: 088 – 500 1 600
Deel deze pagina: