Smartphone Bel: 088 – 500 1 600

Hoe staat het met?

Student Experience Amsterdam Minerva Haven

In 2018 heeft Econsultancy voor het Havenbedrijf Amsterdam de bodemsanering op dit gedeelte van de voormalige Houthavens begeleid. Samen met partner den Breejen uit Cruquius is de locatie bouw- en woonrijp gemaakt. Nu, 2 jaar later staat er een complex dat meteen herkenbaar is als een Student Experience gebouw. We kijken terug met Leendert Lau, integraal projectleider bij Econsultancy en nauw betrokken bij verschillende werkzaamheden in de voorbereiding op en de realisatie van de bouw van de nieuwste Student Experience locatie in de Amsterdam Minerva Haven.

Ervaring

“Vanwege mijn ervaring in het gebied ben ik betrokken bij de aanbesteding en de begeleiding van de uitvoerende aannemer van de bodemsanering”, vertelt Leendert. “Voordat nieuwbouwwerkzaamheden van start kunnen gaan, moet er al veel gebeuren. Denk bijvoorbeeld aan sloop, ecologisch onderzoek, bodemonderzoek, bodemsanering. Dat laatste hebben we voor dit project begeleid vanuit het havenbedrijf Amsterdam. Nadat de bodemsanering gereed was, hebben we half september 2018 het terrein overgedragen aan de bouwaannemer. Als integraal dienstverlener hebben we toen voor Pleijsier Bouw een scherpe aanbieding mogen maken voor het bouw- en woonrijp maken van de locatie. Dit is in een goede samenwerking tussen alle betrokken partijen helemaal volgens planning gelukt!"

COVID-19

Ondanks de COVID-19 heeft de bouw van Student Experience Amsterdam Minervahaven niet stil gelegen. Binnen alle mogelijkheden is er hard gewerkt op de bouwplaats en het resultaat mag er zijn. Studenten kunnen er binnenkort gaan wonen.

Fundament

“Ons werk, daar begint het mee. Daardoor vormt het altijd het fundament van een project. Als onze werkzaamheden klaar zijn, dragen wij dat fundament over. Maar onze betrokkenheid blijft. Dat geldt in dit geval voor de realisatie van de gehele terreininrichting. Zo hebben we alle ontwikkelingen van de Student Experience van dichtbij meegemaakt. En kijk, dit is toch een prachtig resultaat", glimlacht Leendert terwijl hij naar het gebouw kijkt. "Een tevreden opdrachtgever en een mooi project.
Daar doen we het voor.”

Gekoppelde relaties:

Vestiging Limburg

Rijksweg Noord 39 6071 KS Swalmen 0475 - 504961 Routeplanner

Vestiging Gelderland

Fabriekstraat 19c 7005 AP Doetinchem 0314 - 365150 Routeplanner

Vestiging Brabant

Heinz Moormannstraat 1b 5831 AS Boxmeer 0485 - 581818 Routeplanner

Vestiging Zuid Holland

Max Euwelaan 21-29 3062 MA Rotterdam 010 - 7640828 Routeplanner

Vestiging Overijssel

Wilhelm Röntgenstraat 7a 8013 NE Zwolle 038 - 7820540 Routeplanner

Offerte aanvragen

Econsultancy verleent tal van diensten en verricht veel onderzoek zelf. Graag maken wij vrijblijvend een offerte voor u.

Offerte Klik hier voor de offerte aanvraag Smartphone Bel: 088 – 500 1 600
Deel deze pagina: