Smartphone Bel: 088 – 500 1 600

Leren in de praktijk

We vragen het Jari Janssen

Doetinchem, 22 mei 2018. Door ons brede dienstenpakket bieden wij jaarlijks aan veel studenten een stageplek. Zo kunnen zij de opgedane kennis uitoefenen in de praktijk en werkervaring opdoen, maar studenten kunnen ons ook veel leren. Het is een wisselwerking. Stagiaires houden ons bovendien jong, dynamisch en avontuurlijk. 

Jari Janssen, student Toegepaste biologie is één van de stagiaires die zijn stage succesvol bij Econsultancy heeft afgerond.

Waarom Econsultancy?
"Ik heb hier in het eerste jaar van mijn opleiding stage gelopen. Onze opleiding is voornamelijk gericht op ecologie en milieu. Het ecologie verhaal kende ik al. Ik wilde graag meer van milieu weten. Econsultancy stond goed aangeschreven en het was dichtbij. Ik heb toen een snuffelstage gedaan en heb voornamelijk meegedraaid met het veldteam om zo te kijken wat er binnen het vakgebied milieu valt. Dat is zeer goed bevallen en zodoende heb ik in overleg mijn afstudeerstage ook hier kunnen doen."

Wat was je afstudeeropdracht?
"Onderzoek naar de benadering van Econsultancy van onderzoek naar bodemverontreiniging onder de lekrand van verweerde asbestdaken."

Dat klinkt best ingewikkeld.
"Valt wel mee. Het gaat erom dat wanneer asbestdaken ouder zijn dan 30 jaar, ze gaan verweren. Als er nu geen dakgoot onder zit, watert asbest direct af in de bodem en ontstaat bodemverontreiniging. Dit is een nieuw probleem. Omdat er nog geen landelijke benadering voor is, heb ik gekeken wat de beste benadering is voor Econsultancy."

En?
"Ze doen het goed. Ik heb wel een advies gegeven over de manier van uitvoeren. Er wordt nog gekeken in hoeverre dit mogelijk is."

Hoe is het je bevallen bij Econsultancy?
"Goed. Er is een goede en professionele sfeer met op zijn tijd zeker ook ruimte voor een grapje. Het is absoluut geen ellende om hier stage te lopen!"

Je bent klaar, wat nu?
"Volgend jaar ga ik doorstuderen. Bos- en Natuurbeheer aan Van Hall Larenstein. Ik ben er voor mezelf achtergekomen dat ecologie meer mijn ding is dan milieu. Maar nu eerst vakantie...!!"

Vestiging Limburg

Rijksweg Noord 39 6071 KS Swalmen 0475 - 504961 Routeplanner

Vestiging Gelderland

Fabriekstraat 19c 7005 AP Doetinchem 0314 - 365150 Routeplanner

Vestiging Brabant

Heinz Moormannstraat 1b 5831 AS Boxmeer 0485 - 581818 Routeplanner

Vestiging Zuid Holland

Hoofdweg 240 3067 GJ Rotterdam 010 - 7640828 Routeplanner

Vestiging Overijssel

Wilhelm Röntgenstraat 7a 8013 NE Zwolle 038 - 7820540 Routeplanner

Offerte aanvragen

Econsultancy verleent tal van diensten en verricht veel onderzoek zelf. Graag maken wij vrijblijvend een offerte voor u.

Offerte Klik hier voor de offerte aanvraag Smartphone Bel: 088 – 500 1 600
Deel deze pagina: