Stages (1)

Stagiair HR - Doetinchem

Hoe leid ik alle binnengekomen sollicitaties in goede banen? Hoe ga ik met het personeelsdossier om? Hoe verbeter of ontwikkel ik HR-instrumenten? Op welke manier ondersteun ik de HR-adviseurs bij tactische en strategische werkzaamheden?

Als HR-stagiair ga jij op zoek naar de antwoorden op deze vragen. Tijdens jouw stage maak je kennis met alle facetten van HR. Je past relevante wet- en regelgeving toe, verwerkt de in-, door- en uitstroom van personeel en krijgt de kans HR-instrumenten te ontwikkelen. Je bent vanaf de eerste dag deel van een enthousiast HR-team bestaande uit: Marije Gabriel (HR-adviseur), Daniek Tankink (Junior HR-adviseur), Lisa Robins (HR-medewerker) en Stéphanie Meijer (HR-medewerker).

Jouw taken

Met jouw toegewijde manier van werken en wil om het geleerde in de praktijk toe te passen ben jij een aanvulling voor ons team. Je ondersteunt het HR-team bij de uitvoering van verschillende HR-werkzaamheden. Geen dag is hetzelfde! Zo ben je bijvoorbeeld op maandag (onder andere) bezig met het schrijven van vacatureteksten, zorg je dat alles is geregeld voor de nieuwe medewerkers en stagiairs en bespreek je de nieuwe sollicitanten met het team en de vestigingsleiders. Terwijl je op dinsdag alle arbeidsovereenkomsten en wijzigingen in orde maakt en je verdiept in het ziekteverzuim binnen Econsultancy. Door de afwisseling krijg je de mogelijkheid om met alle facetten van HR mee te werken!

Jouw standplaats is Doetinchem of Boxmeer. Je gaat ook samen met de HR-adviseurs op pad naar de andere vestigingen in Swalmen, Rotterdam en Zwolle. We hopen natuurlijk dat we alle collega’s aan jou kunnen voorstellen! In overleg is het mogelijk om de helft van jouw stagedagen vanuit je slaapkamer, woonkamer of keuken te werken.

Wie zijn wij?

Econsultancy is een onafhankelijk ingenieursbureau. In opdracht van overheden, het bedrijfsleven en particulieren voeren wij projecten uit op het gebied van bodem, waterbodem, water, infra, archeologie, ecologie, geluid en lucht. Wij ondersteunen bij het oplossen van omgevingsvraagstukken.

Onze mensen zijn het kloppend hart van ons bedrijf. Stuk voor stuk avonturiers binnen hun vakgebied. Met beide benen op de grond staan ze in de modder, het water of het bos. Op een industrieterrein, in een bouwput, of gewoon op kantoor. Onze mensen zijn overal.

Wat heb je in huis?

  • Je volgt een HBO studie op het gebied van HR.
  • Je bent per februari 2023 beschikbaar.
  • Je bent communicatief vaardig en gaat nauwkeurig te werk.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Computervaardigheden met name MS Office.

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende stageplek, waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt.
  • Stagevergoeding.
  • Telefoon en laptop van de zaak.
  • Een informele werksfeer, gezellig team en enthousiaste collega’s.

Wil jij stagelopen in een dynamisch bedrijf en ben jij de stagiair die wij zoeken? Solliciteer via www.econsultancy.nl. Neem gerust contact met ons op via HRM@econsultancy.nl of bel 06-40882704 (Marije Gabriel – HR-adviseur).

Solliciteren

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement.

Informatie

Vestigingsplaats Gelderland

Aantal uren in overleg

Werkervaring N.v.t.

Werkniveau Hbo

Ga terug