Stages (1)

Stagiair secretaresse Kwaliteit, Arbo en Milieu

Heb jij het in je om alle activiteiten binnen de organisatie ten aanzien van kwaliteit, arbo en milieu op rolletjes te laten lopen? Houd jij het overzicht van alle verbeteroverleggen? En vind jij het belangrijk dat afspraken worden vastgelegd en ondersteun jij graag collega’s door het uitzetten van actiepunten? Krijg jij energie van het organiseren van verschillende opleidingen binnen de organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als stagiaire secretaresse Kwaliteit, Arbo en Milieu (KAM) variëren je werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor het inplannen van verbeteroverleggen en het aanvragen van cursussen bij externe partijen. Ook selecteer jij klanten voor het klanttevredenheidsonderoek en zoek jij het meubilair voor alle vestigingen uit. Hierbij schakel je snel en verlies je jouw doorlopende werkzaamheden niet uit het oog. Voor vragen over een medische keuring of persoonlijke beschermingsmiddelen, kunnen collega’s bij jou terecht!

Jouw taken

Jij bent onderdeel van team KAM. Dit team bestaat uit twee Kwaliteits- en milieucoördinatoren, een secretaresse en KAM-medewerker. Als stagiaire secretaresse KAM is het jouw taak om ondersteuning te bieden aan het team. Zo ben jij onderdeel van de verbeteroverleggen binnen de organisatie. Jij plant de overleggen in en nodigt iedereen hiervoor uit. Ter voorbereiding vraag je collega’s om input en haal je gegevens uit het systeem om een agenda voor het overleg te maken. Je notuleert het overleg, om deze vervolgens uit te werken en te delen met de deelnemers. Ook zet jij de actiepunten uit, zodat iedereen aan de slag kan. Kortom, jij bent constant bezig met verbeteringen om de organisatie en de afdelingen beter te laten werken!

Daarnaast verstuur en verwerk je de klanttevredenheidsonderzoeken. Je selecteert zelf de klanten en verwerkt de reacties in een rapportage. Tijdens het verbeteroverleg presenteer jij de resultaten, waarna je de uitkomsten intern deelt met de collega’s. Ook vraag jij cursussen op bij een externe partijen en nodig jij de nieuwe collega’s uit om de cursus te volgen. Op de dag zelf ben jij aanwezig om de cursus te begeleiden en maak je uiteindelijk een evaluatie van de geslaagde dag. Zo ben je van het begin tot het einde betrokken!  

Een dag als stagiaire

Je hebt veel verschillende taken. Van gebrek aan variatie is geen sprake! Je begint met de mail en je werkstroom in ons online systeem. Deze bekijk je en je zet verschillende taken weg in de tijd om zo het overzicht te houden. Je legt de laatste hand aan de agenda voor het verbeteroverleg en vraagt nog een bijlage op bij een collega. Nadat alle stukken zijn gedeeld met de deelnemers, gaat de telefoon. Een collega geeft aan in een gebied te werken met veel teken en of er een tekenkaart aanwezig is. Je gaat op onderzoek uit en je bestelt genoeg tekenkaarten voor alle vestigingen.

Na de lunchwandeling bekijk je de lijst van nieuwe collega’s en nodig je ze uit voor de juiste overleggen van het komende halfjaar. Zo leer je gelijk iedereen kennen! Vanuit het Management Team is de vraag gekomen om te kijken naar een cursus voor alle projectleiders. Jij zoekt naar verschillende externe partijen en vraagt de offertes op. Deze vergelijk je en je zoekt gelijk een externe locatie voor de cursus. Hier maak je een voorstel van die richting de directie gaat, zodat je volgende week de collega’s kan uitnodigen voor een nieuwe cursus!

Wat heb je in huis?

  • Je volgt een secretariële mbo-opleiding.
  • Goede beheersing van het MS-officepakket (voornamelijk Excel).
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende stage.
  • Een stagevergoeding.
  • Een stage voor 32 tot 40 uur per week.
  • Een platte organisatiestructuur, informele werksfeer en enthousiaste collega’s.

Wil jij werken in een dynamisch bedrijf en ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer via het formulier op onze website. Vragen? Neem gerust contact met ons op via HRM@econsultancy.nl of bel 088 500 1 600.

Solliciteren

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement.

Informatie

Vestigingsplaats(en) Boxmeer

Aantal uren 32 - 40 uur per week

Werkervaring N.v.t.

Werkniveau Mbo

Ga terug