Op Avontuur Header

Help jij mee Nederland mooier te maken?

Wij zoeken avonturiers die ons team komen versterken.

Samen maken we Nederland mooier

Nederland staat voor ingewikkelde uitdagingen. Klimaatverandering, het stikstofprobleem, verduurzaming, om er maar een paar te noemen. Hoe maken wij een leefwereld met een juiste balans tussen mens, natuur en maatschappelijke ontwikkelingen? Met onze onderzoeken geven we samen met onze opdrachtgevers vorm aan de toekomst van Nederland. Dat doen wij binnen alle onderdelen van onze leefomgeving. Van stedelijke ontwikkeling tot landelijke gebied.

Onze mensen

Bij ons werken mensen die stuk voor stuk professionals zijn binnen hun vakgebied. De kennis en de ideeën van onze mensen maken ons tot wie we zijn. Daarvoor krijgt iedereen de vrijheid en de verantwoordelijkheid.

Achter de schermen

Ons Team (2)
Onze Experts (2)

Expert op het gebied van milieu

Met de resultaten van onze onderzoeken en door het leggen van de juiste verbanden geven onze mensen een goed onderbouwd advies aan onze opdrachtgever. Wij nemen zorgen over milieuvraagstukken uit handen. 

Vacatures bekijken

Onze filosofie

Onder het motto 'Wij blijven jong door ons te ontwikkelen' blijft Econsultancy zich vernieuwen. Opleiden en leren staan centraal in de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. Door kennis met elkaar te delen blijf je jezelf ontwikkelen.

Bekijk onze stageplekken

Aandacht en vertrouwen

Bij ons maak je deel uit van een enthousiaste groep mensen. Je werkt in kleinere teams, waarbinnen je je eigen verantwoordelijkheid hebt. Wij vinden het belangrijk dat jij kunt groeien en de kans krijgt je te ontwikkelen in de praktijk. Wij werken hard en met veel plezier. We delen we onze successen én onze uitdagingen met elkaar. Je collega's en het management staan altijd open voor ideeën. een gesprek en ondersteuning. Urenregistratie is bij ons niet nodig.

Samen staan we sterk

We staan te trappelen om samen met jou te werken aan innovatieve projecten, te brainstormen over vraagstukken of het veld in te gaan. 

Onze Experts 2 (1)

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement.