Zo werken wij

Zo werken wij

Wij hebben alle disciplines in eigen huis. Dat werkt.

Kennis en ervaring

Voor elk onderzoeksgebied hebben wij een vakkundig team in huis.  Zo kunnen we onze opdrachtgever ontzorgen. Onze mensen hebben verschillende expertises, maar werken als één team samen. Altijd met een open mind en het lef om nieuwe wegen te bewandelen. Het zijn betrokken specialisten die samen met onze klanten het gewenste resultaat willen boeken.

Vraaggericht en dichtbij

We kennen onze relaties en hun behoeften. Dit komt door onze persoonlijke benadering, korte lijnen en onze binding met de verschillende regio’s. In elk van onze 5 vestigingen in Nederland werken specialisten die in hun regio op de hoogte zijn van bijzonderheden. Zij kennen de omgeving als geen ander. Met onze specialistische kennis en jarenlange ervaring, geven we onze opdrachtgevers zo goed mogelijk advies en passende ondersteuning tijdens het hele traject. 

Diensten en adviezen

We werken aan uiteenlopende en complexe vraagstukken op het gebied van milieu en infrastructuur in Nederland, voor het bedrijfsleven en overheden. Of het nu gaat om archeologie, ecologie, water of bodem, ons onderzoek is altijd volledig en inclusief een helder advies. Oók over vragen op beleidsmatig, juridisch, financieel en organisatorisch gebied, staan wij onze opdrachtgevers bij. Onze mensen leveren hoogwaardige diensten ten aanzien van aanvullende voorzieningen en de uitvoering van plannen in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Integrale aanpak

Onze kennis en kunde levert het meeste op wanneer wij in een vroeg stadium worden betrokken bij een project. Zo kunnen wij op tijd alles regelen en is maar één aanspreekpunt. Een projectcoördinator ruimtelijke ontwikkelingen  bundelt alle onderzoeken die je van ons nodig hebt. Een integraal projectleider regelt en coördineert daarnaast ook de diensten die je van onze partners nodig hebt. Dat bespaart tijd, geld en papierwerk.

Ga terug

Kennismaken of advies nodig?

Neem contact op via  088 - 500 1 600 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Advies nodig?