Onze organisatie

Onze organisatie

Korte lijnen en veel initiatief van onze medewerkers. Dat merk je als klant.

Onze mensen zijn onze kracht

Diversiteit in onze organisatie maakt het verschil. Juist door verschillend te zijn, halen we het beste in elkaar naar boven. Bij ons voelen mensen zich thuis. Onder het motto "wij blijven jong door ons te ontwikkelen" blijft Econsultancy zich vernieuwen.  Wij focussen op effectiviteit en het beste voor de klant. Kennis met elkaar delen en goede diensten afleveren. 

We doen het samen

Op onze regionaal sterke kantoren, werken we in kleinere teams waar je jouw contactpersonen kent. Wij kijken om ons heen, delen informatie met elkaar én met onze klanten. Samenwerking is bij ons vanzelfsprekend. Plannen komen tot stand door met elkaar doelen te stellen.

Onze missie

Econsultancy streeft ernaar expert te zijn op het gebied van milieu. Samen met onze opdrachtgevers
ontwikkelen wij plannen voor de toekomst van Nederland. Door het leggen van de juiste verbanden, het
uitvoeren van goed onderzoek en het geven van helder advies nemen wij zorgen over milieuvraagstukken
uit handen.

Onze visie

De kwaliteit van het milieu verbeteren en een gezonde en gelukkige leefomgeving creëren, voor iedereen.
Samen maken we Nederland mooier. 

Kennismaken of advies nodig?

Neem contact op via 088 - 500 1 600 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Advies nodig?

Zijn wij binnenkort collega's?

Dan maken we samen Nederland mooier.

Dummy Person

Vacatures

Onze strategie

Ons strategisch plan is tot stand gekomen met ideeën en bijdragen van onze medewerkers. Wij streven er naar een aantrekkelijke organisatie te zijn voor onze medewerkers en opdrachtgevers. De speerpunten die zijn geformuleerd in het strategisch plan dragen ieder op een eigen manier bij aan dit streven. De speerpunten uit het plan hebben betrekking op zowel interne als externe thema’s. Zo is een plan tot stand gekomen met kansen voor diverse onderdelen van ons bedrijf. 

Midden in de samenleving

Onze onafhankelijke eigendomsstructuur en de integriteit van onze mensen, stellen ons in staat een onafhankelijke professionele positie in te nemen. In de uitvoering van onze werkzaamheden erkennen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Wij staan midden in de samenleving en we creëren positieve oplossingen voor maatschappelijke vragen.

Ga terug