Samen met onze klanten

Samen met

Een leefwereld creëren met een goede balans tussen mens, natuur en bedrijvigheid? Dat doen we door de complexe uitdagingen waar Nederland voor staat integraal aan te pakken. Samen.

Samen Met Overheden

Overheden Klimaat, Omgevingswet, stikstof. Ook als overheid zoek je antwoorden.

Klimaatverandering, grootschalige verduurzamingsprojecten en de nieuwe Omgevingswet vragen veel van overheid, provincies, waterschappen en gemeenten. Econsultancy helpt beleidsmakers en bestuurders antwoorden en oplossingen te vinden die draagvlak creëren bij burgers en bedrijfsleven.

Bouw En Infra

Bouw & infra Je hebt geen tijd voor vertraging. Er moet direct een oplossing komen.

Als aannemer ben je niet snel van je stuk te brengen. Je bent het allemaal al eens tegengekomen tijdens een project. Asbest, oude explosieven of bodemverontreiniging. Je hebt geen tijd om stil te staan. Wat doe je dan? Je belt Econsultancy.

Ruimtelijke Ontwikkeling En Vastgoed

Ruimtelijke ontwikkeling & vastgoed Een woud van procedures en regelgeving. Heb je alle onderzoeken in kaart?

Wat zijn de risico’s van een project op een specifieke locatie en wie kent de weg door het woud aan procedures en regelgeving? Econsultancy is de ervaren, vindingrijke partner van RO-bureaus, architecten, makelaars, projectontwikkelaars en vastgoedbedrijven.

Woningbouwcorporaties

Woningbouwcorporaties Voor de uitdagingen van vandaag en de plannen van morgen.

Als woningbouwcorporaties heb je een bijzondere positie in de samenleving. Je geeft niet alleen opdracht voor de bouw van nieuwe woningen, maar zorgt er ook voor dat oudere buurten onderhouden en leefbaar blijven.

Designer House Project On Construction Site Picture Id1260240297

Jouw project Jouw droomproject is klaar. Op papier. Wat doe je met alle milieuregels?

Welke bouwvergunningen heb je allemaal nodig en aan welke milieuregels moet je voldoen? Econsultancy helpt je snel de juiste route te vinden langs loketten en instanties met de juiste rapporten.

Jouw bedrijf

Jouw bedrijf Jouw bedrijf groeit. Uitbreiding is de volgende stap. Hoe begin je?

Kan een bestemmingsplan gewijzigd worden? Welke vergunningen heb je nodig voor een verbouwing? Econsultancy begeleidt jouw project door alle wet en regelgeving.