Jouw droomproject

Jouw project

Jouw droomproject is klaar. Op papier. Wat doe je met alle milieuregels?

Je wil een woonhuis realiseren op een voormalig agrarisch perceel. Kan het bestemmingsplan gewijzigd worden? Je kunt eindelijk je droom atelier  aanbouwen aan je huis. Wat heb je nodig voor een bouw- of milieuvergunning? Je wil graag voldoen aan alle wet- en regelgeving, maar je hebt geen idee hoe. Econsultancy helpt je graag om snel de juiste route te vinden langs loketten en instanties met de juiste rapporten.

Meerdere onderzoeken, één aanspreekpunt

Vaak heb je meerdere rapporten nodig om aan de eisen van één milieuvergunning te voldoen. Dat betekent niet dat je meerdere adviesbureaus moet inschakelen. Bij Econsultancy vind je alle benodigde disciplines onder één dak. Je hebt alleen contact met één van onze PRO’s (Projectleiders Ruimtelijk Ordening). Zij coördineren binnen Econsultancy alle onderzoeken die nodig zijn om jouw aanbouw, schuur of bedrijfsuitbreiding te realiseren.

Wat doet een projectcoördinator  ruimtelijke ontwikkeling?

Een PRO is jouw aanspreekpunt. Hij heeft nauw contact met een team van experts die op dat moment snel en gemakkelijk in te zetten zijn. Op kritische momenten kan direct in de diepte gekeken worden en kan jouw project efficiënt aangepakt worden. Vanuit zijn generalistische achtergrond maakt een PRO een inschatting van de risico’s en kansen. Daarbij houdt hij altijd rekening met jouw wensen en bewaakt het budget.

Dit zijn de stappen die we nemen

Voor het onderzoek, advies en de te nemen maatregelen wordt een budget opgesteld en een planning gemaakt. Van ontwerpfase tot realisatie nemen wij alle werkzaamheden uit handen. Denk aan onderzoeken maar ook aan begeleiding van het werk en het controleren van de realisatiefase. Voor een vast tarief handelen wij de coördinatie met een afgesproken doorlooptijd af. Wij begeleiden jouw project door alle wet en regelgeving. 

"Ik overzie graag het geheel. Ik help mee de hele puzzel te leggen."

Marc de Loos Projectcoördinator ruimtelijke ontwikkelingen

Marc de Loos

Kennismaken of advies nodig?

Neem contact op via 088 - 500 1 600 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Advies nodig?

Marc De Loos (1)

Marc de Loos Projectcoördinator ruimtelijke ontwikkelingen Limburg

Corné Slemmer (1)

Corné Slemmer Projectcoördinator ruimtelijke ontwikkelingen Gelderland