Drone Expertise
Drone

Drone

Onze gecertificeerde dronepiloten bieden je ondersteuning vanuit de lucht en een brede kijk op gedetailleerde zaken. Drones zijn dé manier om 3D-informatie in te winnen. Snel, efficiënt en nauwkeurig. Wij zijn gekwalificeerd drone-operator en vliegen in de Specific categorie.

DTM model

Digitaal Terrein Model

Volumeberekening En Hoogtemeting.

Volumeberekening en hoogtemeting

Ortho

Orthomozaïek

3D Puntenwolk

3D puntenwolk

Thermografie

Thermografisch onderzoek

Visuele Inspectie met dronepiloot

Visuele inspectie

Luchtfotografie en video

Luchtfotografie en -video

Drone adviesbureau

Econsultancy is een gespecialiseerd adviesbureau in ruimtelijke ordening en milieu en altijd in ontwikkeling. Door ons de afgelopen jaren te specialiseren op het gebied van drones hebben we niet alleen een expertise toegevoegd aan ons aanbod. Iedere afdeling van onze organisatie kan voordeel hebben van onze drones. Wij hebben gecertificeerde dronepiloten in huis en geavanceerd software. Met onze exploitatievergunning voor het vliegen met drones mogen wij vluchten in de Specific categorie uitvoeren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij zijn de adviseur die jou zorgen uit handen neemt.

Drone onderzoek

Niet alleen kunnen wij met onze drones onderzoeken uitvoeren op het gebied van bijvoorbeeld DTM, orthomozaïek of thermografisch onderzoek, we zetten de drone ook in tijdens het uitvoeren van bijvoorbeeld archeologisch, bodem- en ecologisch onderzoek. Waar nodig betrekken we onze specialisten van die vakgebieden erbij. Wij zorgen ervoor dat je het best mogelijke advies op maat krijg en jouw plannen zo snel mogelijk kunnen worden gerealiseerd. 

Advies aanvragen