Visuele inspectie

Visuele inspectie

Moeilijk bereikbare en gevaarlijke locaties kunnen wij met onze drones makkelijk en snel inspecteren.

Visuele inspectie

Moeilijk toegankelijke of gevaarlijke locaties kunnen wij met onze drones veilig en snel inspecteren. De drone is niet afhankelijk van toegankelijkheid. Visuele inspecties met een drone voeren wij uit voor bijvoorbeeld de energietransitie en het inspecteren van infrastructuur en vastgoed. Denk daarbij aan het inmeten van locaties voor zonnepanelen, het inspecteren van bruggen en snelwegen en het in beeld brengen van daken, goten en gevels van bebouwing. 

Hoe nauwkeurig is het?

De foto's zijn van hoge kwaliteit. Met een nauwkeurigheid van ongeveer 1 cm per pixel is een visuele inspectie zeer gedetailleerd en kunnen we op elk detail inzoomen.

Hoe gaan wij te werk?

Met de drone vliegen we over en rondom het object of gebouw, waarbij we beeldmateriaal maken en de opdrachtgever de mogelijkheid krijgt om direct mee te kijken. We kunnen elk onderdeel van het object of gebouw vastleggen, zodat bijvoorbeeld schades en afwijkingen haarscherp te zien zijn. Daarnaast kunnen we met onze software het beeldmateriaal omzetten naar een puntenwolk of een 3D-model. Het 3D-model is kleurecht en visualiseert de actuele situatie. We werken het beeldmateriaal en de gegevens over het 3D-model uit in een rapport en leveren dit samen met de bestanden op.

 

 

Geïnteresseerd in een visuele inspectie?

Neem contact met ons op via 088 - 500 1 600 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen