Stages

Stage bij Econsultancy 

Econsultancy biedt jaarlijks aan tientallen studenten een stage- of afstudeerplek. Samen met jou kijken we naar een passende opdracht.

Groeien en ontwikkelen

Aandacht voor jouw leerdoelen, met vertrouwen in elkaar. Dat is waar wij voor staan en daar zijn wij trots op! Wij vinden het belangrijk dat jij kunt groeien en de kans krijgt je te ontwikkelen in de praktijk. Bij ons maak je deel uit van een enthousiast team van mensen. We staan te trappelen om samen met jou te werken aan innovatieve projecten, te brainstormen over verschillende vraagstukken of het veld in te gaan. Wij hebben verschillende expertises, allemaal met mogelijkheden voor stages. Je vindt ons door heel Nederland dus er is vast een vestiging bij jou in de buurt: onze vestigingen.

Begeleiding en beloning

Als je bij ons stage komt lopen, leer je de organisatie van binnenuit kennen. Je krijgt vaak zelf een deel van een project toegewezen en is er genoeg ruimte om aan je eigen stage- of afstudeeropdracht te werken. Je wordt vanaf je eerste tot je laatste dag begeleid door een projectleider. Je ontvangt van ons een maandelijkse vergoeding voor jouw initiatieven en harde werk. Er zijn regelmatig leuke activiteiten en gezellige borrels, waar je jouw collega’s beter kunt leren kennen. 

Klaar voor een nieuw avontuur? We horen graag van je!

Daarom

  • Leren in groeiend bedrijf.

  • Meekijken met andere vakgebieden.

  • Aandacht voor jouw leerdoelen.

  • Vertrouwen in jouw mogelijkheden.

  • Stagevergoeding.

Filteren op:

{{job.Name}}

{{job.Name}}

{{job.JobLocations}}

{{job.Summary}}

Werkervaring {{job.Experience}}

Werkniveau {{job.Level}}

Met ingang van {{job.Start}}

Geen stages gevonden

Niets gevonden?

Staat er niks interessants voor je tussen? Niet getreurd: reageer via een open sollicitatie! De meeste stage- en afstudeeropdrachten zijn vooraf niet concreet geformuleerd en worden in goed overleg met jou afgestemd. Op die manier heb jij een uitdagende stage die aansluit bij onze behoefte en voldoet aan de eisen van school.

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement.