Luchtfotografie en video met drone

Luchtfotografie en -video

Fotografie en film met een drone geeft een nieuwe kijk op een project. Met foto's, 360 graden fotografie en video's brengen wij jouw project van boven prachtig in beeld.

Luchtfotografie en -video

Of het nu gaat om woningen, gebouwen, wegen, viaducten, natuurgebieden of andere projectgebieden, met onze drones maken wij snel een scherp totaaloverzicht. Door elke week of maand een luchtfoto of -video te maken brengen we de voortgang van projecten duidelijk in beeld. We kunnen ook binnen vliegen en opnames maken. Denk bijvoorbeeld aan grote bedrijfshallen of een stadion. Dronebeelden leveren uniek promotiemateriaal op.

Hoe nauwkeurig is het?

Onze beelden zijn van hoge kwaliteit. Met een nauwkeurigheid van ongeveer 1 cm per pixel, is het resultaat zeer gedetailleerd en kunnen we op elk detail inzoomen. 

Hoe gaan wij te werk?

Met de drone vliegen we over het object, het gebouw of de locatie en maken wij luchtfoto's en -video's van een hoge kwaliteit. Met onze drones kunnen we ook 360 graden fotografie uitvoeren. Dit is een geavanceerde technologie waardoor wij een 360° weergave kunnen maken. Zo kun je rondkijken en lijkt het alsof je echt in de gefotografeerde omgeving bent. We werken de gegevens van het beeldmateriaal uit in een rapport en leveren dit samen met de bestanden op.

Geïnteresseerd in luchtfotografie- en video?

Neem contact met ons op via 088 - 500 1 600 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen