Ruimtelijke ontwikkeling en Vastgoed

Ruimtelijke ontwikkeling & Vastgoed

Een woud van procedures en regelgeving. Heb je alle onderzoeken in kaart?

Wat zijn de risico’s van een project op een specifieke locatie en hoe weet je door het woud aan procedures en regelgeving of je alle onderzoeken in beeld hebt? Econsultancy is de ervaren, vindingrijke partner van RO-bureaus, architecten, makelaars, projectontwikkelaars en vastgoedbedrijven.

Volgens een strakke planning en een helder budget brengen wij de mogelijkheden en risico’s van elk project in kaart, zodat je een heldere afweging kunt maken en aan stakeholders kunt presenteren. Een Projectleider Ruimtelijke Ontwikkeling is jouw aanspreekpunt voor alle expertises. 

Wat doet een PRO?

Een projectcoördinator ruimtelijke ontwikkeling coördineert de voortgang binnen een project. Hij is het aanspreekpunt voor de opdrachtgever. De PRO kan het team van experts die op dat moment nodig zijn voor een opdrachtgever, snel en gemakkelijk informeren.  Op kritische momenten kan direct in de diepte gekeken worden en kunnen projecten efficiënter aangepakt worden. Vanuit zijn generalistische achtergrond maakt een PRO een inschatting van de risico’s en kansen. Daarbij houdt hij altijd rekening met jouw wensen en bewaakt het budget. 

Dit zijn de stappen die we nemen

Een PRO kijkt graag vanaf de tekentafel mee, dat levert informatie op waarop ruimtelijke plannen gebaseerd kunnen worden. Vervolgens neemt hij een kijkje op de projectlocatie. Welke onderzoeken moet je laten doen en in welke volgorde?  Dankzij ervaring weet een PRO al snel hoe het onderzoekstraject er ongeveer uit zal moeten zien.  Met die kennis geeft hij een advies voor de ontwikkelaar. De onderzoeken die echt nodig zijn kunnen gecombineerd worden. En hij geeft aan met welk langlopend onderzoek zo spoedig mogelijk begonnen moet worden. Dit is waardevolle informatie voor de voortgang van alle werkzaamheden. 

Vanaf de tekentafel

Met alle disciplines onder één dak staan wij klaar om je te ondersteunen. Vanaf de tekentafel denken wij mee, geven wij advies en stellen wij een raamcontract op. Wij kunnen risico's wegnemen en zekerheid toevoegen. Enkele van onze expertises :

  • Thermografisch onderzoek.
    We inspecteren een locatie of gebied met een drone met warmtebeeldcamera. 
  • Orthomozaïek
    Met een orthomozaïek kun je de voortgang van jouw project op de voet volgen.
  • Vleermuisonderzoek
    Wij kunnen zeggen of een onderzoek naar vleermuizen op jouw projectlocatie nodig is.
"Econsultancy heeft veel onderzoeksdiensten in huis. De kunst is die optimaal samen te laten werken. Daar is een helikopterview voor nodig."

Boudewijn Arndt Projectcoördinator Ruimtelijke Ontwikkeling

Boudewijn Arndt

Kennismaken of advies nodig?

Neem contact op via 088 - 500 1 600 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Advies nodig?

Marc De Loos (1)

Marc de Loos Projectcoördinator ruimtelijke ontwikkelingen Limburg

Corné Slemmer (1)

Corné Slemmer Projectcoördinator ruimtelijke ontwikkelingen Gelderland

Boudewijn Arndt

Boudewijn Arndt Projectcoördinator ruimtelijke ontwikkelingen Noord-Brabant