Bouw en Infra

Bouw & Infra

Je hebt geen tijd voor vertraging. Er moet direct een oplossing komen.

Als aannemer in de bouw & infra ben je niet snel van je stuk te brengen. Je hebt het allemaal al eens meegemaakt tijdens een project: plotseling kom je asbest tegen, oude explosieven, bodemverontreiniging of een nest van een beschermde vogelsoort. Er is geen tijd om stil te staan bij de problemen, er moet direct een oplossing worden bedacht.

Op Econsultancy kun je bouwen, wij komen direct in actie. Wij zorgen snel voor de nodige onderzoeken en heldere rapporten met juridisch houdbare conclusies, zodat het werk zo snel mogelijk weer kan worden hervat.

Integraal projectmanagement

Misschien nog wel prettiger is dat we alles voor je regelen. Onze Integraal projectmanager is jouw aanspreekpunt voor alle expertises die je van ons nodig hebt. Na de bodemsanering verzorgen en begeleiden we bijvoorbeeld ook het bouw- en woonrijp maken van een locatie. Wij zorgen ervoor dat alle betrokken partijen goed kunnen samenwerken, volgens planning.

Wat doet een integraal projectmanager?

Een integraal projectmanager staat aan het hoofd van een team van experts die op dat moment snel en gemakkelijk in te zetten zijn. Op kritische momenten kan direct in de diepte gekeken worden en kunnen projecten efficiënter aangepakt worden. Vanuit zijn generalistische achtergrond maakt een integraal projectmanager een inschatting van de risico’s en kansen. Daarbij houdt hij altijd rekening met jouw wensen en bewaakt het budget.

Geen tijd te verliezen

Vaak onverwacht leveren milieuregels bezwaren op over de manier van bouwen of ontwikkelen. Dit zorgt voor vertraging en extra kosten. Door onderzoeken van verschillende diensten te combineren en goed in te plannen bespaar je op het aantal onderzoeken en de kosten daarvan. Maar ook een partijkeuring om snel dat 'hoopje zand' weg te krijgen regelt de integraal projectmanager voor jou.

 

 

Kennismaken of advies nodig?

Neem contact op via 088 - 500 1 600 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Advies nodig

"Niemand wordt wakker met het idee: ik wil een ecologisch of archeologisch onderzoek. Integendeel, 'Ik wil mijn plan realiseren!' Hiermee kunnen wij helpen."

Leendert Lau Integraal projectmanger

Leendert Lau