Archeoloog bij opgraving

Stagiair archeologie

Volg jij een studie in de richting van archeologie? Is binnen en buiten werken jouw ding? Heb jij interesse in de landschappelijke, archeologische en historische ontwikkeling van Nederland? Ben je praktisch ingesteld en kun jij creatieve en slimme oplossingen aandragen? Dan ben jij de stagiair die wij zoeken!

Je gaat als stagiair archeologie niet alleen aan de slag in het veld, maar ook op kantoor bij een van onze vijf vestigingen. Van vooronderzoeken tot opgravingen en van vondstverwerking tot het schrijven van evaluatierapporten. Jij bent erbij!

Jouw taken

Als stagiair archeologie voer je onder begeleiding van het archeologen team grote en kleine proefsleuvenonderzoeken, begeleidingen, opgravingen en booronderzoeken uit met behulp van moderne apparatuur. Je krijgt de kans om mee te schrijven aan onder andere bureauonderzoeken, rapportages, Programma van Eisen en Plan van Aanpak. Op basis van de onderzoeksresultaten adviseer je samen met het team onze opdrachtgevers over de te nemen vervolgstappen. Verder houd je je ook bezig met de vondstverwerking. Dit betekent dat je samen met de materiaalspecialisten de vondsten gaat wassen, splitsen en determineren. Bij het uitvoeren van al deze werkzaamheden houd je rekening met de protocollen KNA en BRL.

Wat heb je in huis?

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Je bent flexibel en je kan wel tegen een beetje werkdruk.
  • Je werkt graag samen met collega's in een dynamische omgeving.
  • Je bent minimaal 3 weken beschikbaar.

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende stage van 32 tot 40 uur in de week.
  • Een uitdagende stageplek, waarin je veel verantwoordelijkheid en de nodige begeleiding krijgt.
  • Een platte organisatiestructuur, informele werksfeer en enthousiaste collega’s.
  • Een stagevergoeding.


Wil jij stage lopen in een dynamisch bedrijf waar je op veel aspecten binnen de archeologie meewerkt? Solliciteer via het formulier op onze website en laat daarbij ook weten voor welke vestiging je interesse hebt!
Vragen? Neem gerust contact met ons op via HRM@econsultancy.nl of bel 088 500 1 600.

Solliciteren

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement.

Informatie

Vestigingsplaats(en) Swalmen, Rotterdam

Werkniveau Hbo - Wo

Ga terug