Smartphone Bel: 088 – 500 1 600
HomeDiensten › Integrale Diensten

Integrale diensten

Een nieuw project? Wij kunnen u veel werk en kosten besparen door meerdere onderzoeken in een vroeg stadium te coördineren. Dit noemen wij integrale diensten.

Wat is het voordeel van integrale diensten?

Projectontwikkelaars, architecten en bouwbedrijven beginnen met de ontwerpfase en starten vervolgens met de plannen. Al snel de milieuregels om de hoek. Soms verwacht maar vaak onverwacht leveren deze regels bezwaren op over de manier van bouwen of ontwikkelen. Dit zorgt voor vertraging en extra kosten. Door onderzoeken van verschillende diensten te combineren en goed in te plannen bespaart u op het aantal onderzoeken en de kosten daarvan.

Wat doet een integraal projectleider?

Een integraal projectleider staat aan het hoofd van een team van experts die op dat moment snel en gemakkelijk in te zetten zijn. Op kritische momenten kan direct in de diepte gekeken worden en kunnen projecten efficiënter aangepakt worden. Vanuit zijn generalistische achtergrond maakt een integraal projectleider een inschatting van de risico’s en kansen zijn. Daarbij houdt hij altijd rekening met uw wensen en bewaakt uw budget.

Wat zijn de stappen in de integrale benadering?

Voor het onderzoek, advies en de te nemen maatregelen wordt een budget opgesteld en een planning gemaakt die opgenomen wordt in de centrale planning.
Van ontwerpfase tot realisatie ondersteunen wij u en nemen wij alle werkzaamheden uit handen. Denk aan onderzoeken maar ook aan begeleiding van het werk en het controleren van de realisatiefase. Voor een vast tarief handelen wij de coördinatie met een afgesproken doorlooptijd af. Onze bedrijfsprocessen zijn hiervoor optimaal geautomatiseerd. Naast dat we de benodigde projectregistraties uitvoeren laveren wij uw project door alle wet en regelgeving. Uw project wordt ons project.
Geïnteresseerd? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Gekoppelde berichten:
Gekoppelde relaties:

Vestiging Limburg

Rijksweg Noord 39 6071 KS Swalmen 0475 - 504961 Routeplanner

Vestiging Gelderland

Fabriekstraat 19c 7005 AP Doetinchem 0314 - 365150 Routeplanner

Vestiging Brabant

Heinz Moormannstraat 1b 5831 AS Boxmeer 0485 - 581818 Routeplanner

Vestiging Zuid Holland

Hoofdweg 240 3067 GJ Rotterdam 010 - 7640828 Routeplanner

Vestiging Overijssel

Wilhelm Röntgenstraat 7a 8013 NE Zwolle 038 - 7820540 Routeplanner

Offerte aanvragen

Econsultancy verleent tal van diensten en verricht veel onderzoek zelf. Graag maken wij vrijblijvend een offerte voor u.

Offerte Klik hier voor de offerte aanvraag Smartphone Bel: 088 – 500 1 600
Deel deze pagina: