Boost

Boost ingenieursdiensten

Samenwerking tussen zes partijen

Zes bedrijven hebben de krachten gebundeld in het kader van een aanbesteding voor RWS. Deze samenwerking heeft de naam BOOST ingenieursdiensten gekregen. Elk van de leden is specialist in zijn vak.

Specialisten

Bosch Rexroth onderzoekt en adviseert met betrekking tot elektronische aandrijvingen en besturingen, hydrauliek en bewegingstechniek.

Cicom & Copier onderzoekt en adviseert met betrekking tot integraal project en omgevingsmanagement, assetmanagement, (technische) ontwerpen, contractvorming en uitvoeringsbegeleiding.

dBvision onderzoekt en adviseert met betrekking tot geluid, trillingen en luchtkwaliteit.

MH Poly Consultants & Engineers onderzoekt en adviseert met betrekking tot (water-)bouwkundige constructies, bodemonderzoeken en industriële constructies.

RvB Engineering B.V. onderzoekt en adviseert met betrekking tot geotechniek, civieltechnische constructies en infra vraagstukken.

Econsultancy onderzoekt en adviseert met betrekking tot bodem, water, infra, archeologie, ecologie, geluid, omgeving, drone, bomen en BREEAM.

Boost

In de komende jaren zal ieder in zijn eigen vakgebied een Boost geven aan deze omvangrijke opgave. De expertises van de samenwerkende partijen overlappen soms, maar zullen voornamelijk bijdragen aan de best mogelijke advisering. 

Ook andere organisaties, met projecten in de buitenruimte, kunnen vaak een BOOST gebruiken. Dus zoekt u ook een integraal projectteam waarin een aantal van de genoemde disciplines in vertegenwoordigd moeten zijn, dan kunt u hiervoor vrijblijvend contact opnemen met Tom Nagtegaal, telefoon 0623478203.

Terug naar nieuwsoverzicht

Leden BOOST ingenieursdiensten

Betrokken collega's

Erwin Zwerver

Erwin Zwerver Directeur

Leendert Lau

Leendert Lau Integraal projectleider Noord-Brabant