Banner Handtekening

Econsultancy nieuwe partner Natuurpro

Belangrijke mijlpaal om ecologische kennis te versterken binnen het netwerk.

Econsultancy gaat partnerschap met Natuurpro aan. Erwin Zwerver heeft samen met Wim van Ginkel van Natuurpro op 11 augustus 2023 zijn handtekening onder het partnercontract gezet, waarmee Econsultancy het vijfde ecologische adviesbureau is dat zich aansluit bij het netwerk van natuurprofessionals.

Versterken ecologische kennis

Dit partnerschap markeert een belangrijke mijlpaal in de inspanningen om ecologische kennis te versterken binnen het netwerk. In een tijd waarin het verkoelen van steden en de zorgwekkende achteruitgang van de biodiversiteit dringende vraagstukken zijn, zijn ecologische adviesbureaus van onschatbare waarde. Natuurpro stelt zichzelf tot doel om bij al hun activiteiten de ecologische kwaliteit te waarborgen en te verbeteren. Binnen hun netwerk zijn ecologen de bewakers van deze belangrijke missie.

Betrokken partner

Voor Econsultancy was de beslissing om zich aan te sluiten bij Natuurpro een logische stap. Erwin Zwerver: “Als partner kunnen we naast het leveren van onderzoek en advies nu ook bij de uitvoering betrokken zijn.  Met Econsultancy als nieuw lid van het netwerk, krijgt Natuurpro toegang tot uitgebreide expertise op het gebied van ecologie, bomen, archeologie, bodem, geluid, omgeving, infra, drone en water. Een compleet dienstenpakket dat voldoet aan diverse behoeften en uitdagingen. Samen maken we Nederland mooier!”

De Handtekeningen Zijn Gezet

Betrokken collega's

Erwin Zwerver

Erwin Zwerver Commercieel adviseur

Micha Gijsbers (1)

Micha Gijsbers Senior projectleider ecologie Limburg

Bart Verdijck (1)

Bart Verdijck Specialist ecologie Noord-Brabant

Corné Slemmer (1)

Corné Slemmer Projectcoördinator ruimtelijke ontwikkelingen Gelderland