PSO Certificaat Trede 2

Trots op ons PSO certificaat

Wij zijn blij met onze positie op Trede 2!

Certificering Prestatieladder Socialer Ondernemen

Als je gelooft in de talenten van je medewerkers, kom je samen verder. Dat geldt binnen onze organisatie voor al onze medewerkers en zeker ook voor mensen die moeite hebben om hun plaats in de arbeidsmarkt te vinden. Het woord ‘samen’ uit onze pay-off is dan ook niet zomaar gekozen. Onze inspanningen om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt passend werk te bieden hebben resultaat. Inmiddels hebben we mooie en tevreden mensen in dienst die, met wat extra aandacht, een gewaardeerde aanvulling op ons team zijn geworden. Daar zijn we trots op.
TNO en PSO Nederland hebben samen de ‘prestatieladder’ ontwikkeld tot een landelijke norm en keurmerk voor socialer ondernemen. Het keurmerk dat hierbij hoort geeft aan op welke trede van de ladder een organisatie zijn sporen heeft verdiend. Blije mensen zijn belangrijk binnen onze organisatie en daarnaast mogen we ook nog eens trots zijn op ons certificaat voor PSO trede 2.

Harriet En Bart PSO Certificaat (1)

Samenwerking met leveranciers en opdrachtnemers

Bij ons heb je als leverancier of opdrachtnemer een streepje voor als jij ook de nodige inspanningen verricht om socialer te ondernemen. Als het even kan kiezen wij ervoor om te werken met bedrijven die al een PSO certificaat hebben. Zo blijven wij groeien op de PSO-Prestatieladder en geven wij het bewustzijn door dat we samen op een duurzame manier werkgelegenheid kunnen bieden aan iedereen in onze samenleving. 

Ook socialer ondernemen?

Er zijn 4 prestatieniveaus binnen de PSO: de Aspirant-status, Trede 1, Trede 2 en Trede 3. Wanneer je geïnteresseerd bent om ook een stap in de richting van sociaal ondernemen te zetten kun je starten als aspirant. Lees daar meer over op www.PSO-Nederland.nl.  Of bekijk dit twee minuten filmpje.

 

Betrokken collega's

Harriet Trepels (1)

Harriët Trepels KAM coördinator Noord-Brabant

Bart Verdijck (1)

Bart Verdijck Senior projectleider ecologie Noord-Brabant

Leo Oost (1)

Leo Oost Directeur