Banner

Uitspraak Circuit Zandvoort

Raad van State doet uitspraak over een natuurvergunning en twee ontheffingen die de Provincie Noord-Holland verleende voor het CM.com Circuit Zandvoort.

Econsultancy heeft in 2019 en 2020 de natuurvergunning en de ontheffingen namens Circuit Zandvoort ingediend bij de provincie Noord-Holland.

Na enkele jaren van juridische procedures heeft de Raad van State op 5 juli 2023 uitspraak gedaan. De  uitspraak van de RvS is als volgt: "Onder aan de streep betekent de uitspraak over de natuurvergunning dat de activiteiten op het circuitterrein kunnen doorgaan. In de tweede uitspraak, over de ontheffingen, stelt de Afdeling bestuursrechtspraak de natuur- en milieuorganisaties in het ongelijk. Dit betekent dat ook die uitspraak geen belemmering is om de activiteiten op het circuitterrein door te laten gaan."

We hebben tijdens dit intensieve proces nauw samen mogen werken met Stibbe, Peutz en Circuit Zandvoort. We blijven, ook na deze uitspraken als ecologisch adviseur verbonden aan Circuit Zandvoort. 

Meer over ontheffing en vergunning

Circuit Zandvoort

Heb je een ontheffing nodig?

Neem contact met ons op via 088 - 500 1 600 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Betrokken collega's

Alexander de Keijzer

Alexander de Keijzer Specialist ecologie Zuid-Holland

Frank Top

Frank Top Vestigingsleider Zuid-Holland