Smartphone Bel: 088 – 500 1 600

Sportieve samenwerking met voetbalclubs

Je vindt ons ook overal.

Bijna elk dorp in Nederland heeft wel een voetbalclub. Voetbal en alles wat daarmee te maken heeft, is dus van groot belang voor veel Nederlanders. De clubs hebben allemaal hun verlanglijstje. Een beter veld, een sportkantine, een tribune, of de uitbreiding van hun trainingscomplex. Op de weg naar het realiseren van die wensen komen de clubs Econsultancy tegen.

De afgelopen jaren heeft Econsultancy al heel wat onderzoeken gedaan voor allerlei verschillende voetbalclubs. Van voetbalclubs uitkomend in de laagste amateurklassen tot voetbalclubs die actief zijn in de nationale top. Iedereen kan Econsultancy inschakelen als er een vraag naar onderzoek is.Wanneer een voetbalclub zijn huidige locatie wil ontwikkelen door bijvoorbeeld het bouwen van een nieuwe sportkantine of wanneer clubs voornemens zijn het stadion uit te breiden, moet in de meeste gevallen een milieukundig bodemonderzoek en/of een archeologisch onderzoek uitgevoerd worden voor het verkrijgen van de vergunning. Het (her)ontwikkelen van sportparken kan ook gevolgen hebben voor de natuurlijke omgeving van voetbalvelden. Denk aan de houtopstand, die vaak rond een veld te vinden is. Een ecologisch onderzoek (inclusief een bomenonderzoek) is vaak een verplicht onderdeel van de vergunningsaanvraag. 

Zonder verlichting kun je ’s avonds niet voetballen. Diezelfde verlichting zorgt voor een verstoring van dieren in de omgeving. De ecologen van Econsultancy brengen mogelijke gevolgen én oplossingen in kaart.

 

Overlast geluid en verlichting beperken.

Ook moet je bij het aanleggen van een extra voetbalveld denken aan de mogelijke geluidoverlast die activiteiten met zich mee kunnen brengen. En niet alleen overdag. Doordat het veld verlicht wordt, worden voetbalactiviteiten in de avond mogelijk. Dit kan leiden tot geluidsoverlast voor de omwonenden. Met deze en nog veel meer andere onderzoeken helpt Econsultancy voetbalclubs in het vergunningstraject. Met als doel om tot realisatie te komen van de wensen én de omgeving leefbaar te houden.

Een positief maatschappelijk effect

Een voetbalclub is een prima voorbeeld van een opdrachtgever die positieve maatschappelijke effecten creëert en dat is dan ook de reden dat Econsultancy voetbalclubs graag begeleidt, adviseert en ook sponsort. Deze begeleiding en advisering levert een bijdrage aan voetbalclubs, die duurzaam en verantwoord gebruik willen maken van de leefomgeving. Zo werken we samen aan een mooier Nederland en tegelijkertijd helpen wij om positieve maatschappelijke effecten te realiseren.

Ook een sportieve samenwerking in gedachten? Laat het ons weten!

 

Gekoppelde relaties:

Vestiging Limburg

Rijksweg Noord 39 6071 KS Swalmen 0475 - 504961 Routeplanner

Vestiging Gelderland

Fabriekstraat 19c 7005 AP Doetinchem 0314 - 365150 Routeplanner

Vestiging Brabant

Heinz Moormannstraat 1b 5831 AS Boxmeer 0485 - 581818 Routeplanner

Vestiging Zuid Holland

Hoofdweg 240 3067 GJ Rotterdam 010 - 7640828 Routeplanner

Vestiging Overijssel

Wilhelm Röntgenstraat 7a 8013 NE Zwolle 038 - 7820540 Routeplanner

Offerte aanvragen

Econsultancy verleent tal van diensten en verricht veel onderzoek zelf. Graag maken wij vrijblijvend een offerte voor u.

Offerte Klik hier voor de offerte aanvraag Smartphone Bel: 088 – 500 1 600
Deel deze pagina: